lauantai, 13 heinäkuun, 2024
LENTOPALLOLOIMAAPESÄPALLOURHEILUUUTISET

Hurrikaani voitti LP:n pesiksessä!

Lentopalloilijat pelaavat ainakin Loimaalla paremmin pesistä kuin pesäpalloilijat. Lentopallon SM-hopeaa 2018 saavuttanut Hurrikaani-Loimaa voitti Loimaan Palloilijoiden pesäpallon maakuntasarjajoukkueen sunnuntaina 29.4. pelatussa pesäpallon näytösottelussa. Hurrikaani voitti ottelun 1-0 (2-2, 9-2).

Ensimmäinen jakso oli tasainen, mutta toisella jaksolla Hurrikaani ratkaisi ottelun viimeisessä vuoroparissa Antti Ropposen ja Karri Kutinlahden erinomaisten lyöntien ansiosta. Lentopallon erikoismiehet näyttivät olevansa todella taitavia myös pesäpallossa, ja myös ulkokentällä Hurrikaani-pelaajilta nähtiin loistavia suorituksia.

Pesäpallo-ottelu huipensi Hurrikaanin kauden päätöstilaisuuden, jossa syötiin kakkua lentopallon SM-hopean kunniaksi ja juniorit saivat pelailla Hurrikaanin pelaajien kanssa. Paikalla oli tämän kauden Hurrikaani-pelaajia ja myös entinen Hurrikaani-pelaaja, maajoukkuepelaaja Eemeli Kouki, joka on tuore Romanian liigan pronssimitalisti. Kouki edusti päättyneellä kaudella Steaua Bukarest -joukkuetta. Ensi kauden joukkuettaan maajoukkuekesään valmistautuva Kouki ei ole vielä lyönyt lukkoon.

Tunnelmia päivän tapahtumista, kuvat ja videot: Tiina Naula:

 

Juniorit saivat pelailla Hurrikaani-pelaajien kanssa:

Hurrikaanin avausjuoksun löi Antti Toivola ja toi Valtteri Arra:

Hurrikaanin toisen jakson yhdeksännen ja ottelun viimeisen juoksun löi Karri Kutinlahti ja toi Matti Oivanen:

 

Vastaa